Articole şi ştiri Jobee

Zodiile si angajatul (II)

Zodiile si angajatul (II)

11 Ianuarie 2016  |  V: 21543
Revenim cu cea de-a doua jumatate a prezentarii noastre.

Zodiile si angajatul (I)

Zodiile si angajatul (I)

07 Ianuarie 2016  |  V: 19878
Inca din cele mai vechi timpuri oamenii au crezut sau au acordat o importanta oarecare astrologiei, zodiacului sau interpretarii de vise.

Când îţi schimbi locul de muncă?

Când îţi schimbi locul de muncă?

12 Februarie 2015  |  V: 17540
Întrebare: Când să-ţi schimbi locul de muncă? Cârcotaşii ar răspunde că îţi schimbi locul de muncă atunci când eşti pe punctul de a-l pierde pe acesta sau deja ai devenit proaspăt şomer.

Inegalitatea salariala

Inegalitatea salariala

02 Iunie 2014  |  V: 5978
Atunci cand descoperi faptul ca un coleg de munca are un castig mai mare decat al tau este la fel ca si cum ai primi o palma peste fata cu toate ca anterior erai de acord cu salariul pe care il aveai. Astfel te vei simti nedreptatit si vei foarte revoltat

Esti un coleg enervant?

Esti un coleg enervant?

29 Aprilie 2014  |  V: 86685
Relatia cu colegii de la servici este foarte importanta. O buna relationare duce la o mai buna functionare a companiei respective dar va face ca si mersul la jobul respectiv sa fie o placere. Inainte de a cataloga o persoana drept un coleg enervant incear

Cum candidaţi la un loc de muncă utilizand canalele de Social Media

Cum candidaţi la un loc de muncă utilizand canalele de Social Media

05 Martie 2014  |  V: 41376
Retelele de Social Media au devenit foarte importante in ultimii ani. Pe langa faptul ca un cont pe aceste site-uri este obligatoriu pentru fiecare companie, mai nou acestea sunt folosite si pentru a gasi un loc de munca.

Au trecut 5 ani

Au trecut 5 ani

01 Februarie 2014  |  V: 25541
A mai trecut un an, adunându-se 5ani până acum de când suntem împreună. Cu bune, cu rele, aceşti ani au fost frumoşi, mai ales că în această călătorie aţi fost alături de noi.

Punctualitatea

Punctualitatea

29 Ianuarie 2013  |  V: 4536
Să fii punctual este important. Faci o impresie bună asupra oamenilor, eşti capabil să-ţi duci la bun sfârşit activităţile, eşti un angajat model ce nu riscă să fie dat afară pentru abateri disciplinare.

Portret de șef

Portret de șef

21 Ianuarie 2013  |  V: 34422
Cu ce este mai bun sau nu şeful meu faţă de al tău? De multe ori ne comparăm şefii când ne întâlnim pe holuri, la o cafea sau la o petrecere. Şeful este un personaj mult discutat, analizat.

Semne ca ai putea fi dat afara

Semne ca ai putea fi dat afara

23 Iunie 2012  |  V: 46322
Locul de munca este locul de munca si de multe ori uitam ca avem anumite atributii, ca trebuie sa ne documentam, sa fim la curent in permanenta cu ceea ce se intampla in domeniul in care lucram sau ca pur si simplu trebuie sa ne dam interesul pentru a ati