Au trecut 5 ani

01 Februarie 2014  |  V: 2441  |   |  Autor: lavinia.visan@jobee.ro


A mai trecut un an, adunându-se 5 ani până acum de când suntem  împreună. Cu bune, cu rele, aceşti ani au fost frumoşi, mai ales că în această călătorie aţi fost alături de noi.

Da, voi, cei 2209 de utilizatori activi. Mulţi v-aţi implicat în evaluarea firmelor, ajutând la crearea unei imagini de ansamblu a pieţei muncii din România.

V-aţi implicat în evaluarea a 753 de firme din peste 90 de localităţi.

Astfel, acum, pe site, găsiti 795 evaluări active, din care 107 firme din domeniul Comerţ/Vânzări, 103 companii din domeniul IT Software şi  67 firme din producţie.

Sub deviza „Dacă nu ne găsiţi, vă găsim noi”, am ajuns pe Twitter@Jobeero şi pe Facebook, iar parteneriatul cu findjob.ro continua.

Ce vrem să facem în continuare? Să fim aici pentru dumneavoastră, să vă ajutăm în alegerea unui loc de muncă potrivit nevoilor voastre, să vă oferim informaţii utile.

Echipa din spatele lui "Jobeelică"  vă mulţumeşte pentru implicarea dumneavoastra  pentru evaluările, comentariile şi criticile pertinente. Totodată, echipa mulţumeşte colaboratorilor cât şi partenerilor pentru sprijin, pentru munca depusă şi pentru implicare.

VĂ MULŢUMIM!

 

Autor: lavinia.visan@jobee.ro
Tags: Jobee, locuri de munca, piata muncii, evaluari, 5 ani, succes, statisticiAdauga comentariu

(nu va fi public) Imagine validare