Jobee vrea ca tu sa castigi!

Concurs. Ia-ti cadoul de la Jobee!

S-au inscris la concurs 41 utilizatori Jobee. Participa si tu: Evalueaza-ti jobul.

Jobee.ro organizeaza un concurs prin intermediul caruia toti utilizatorii Jobee care fac o evaluare pe site in perioanda (08.12.2009 - 20.01.2010) intra in cursa pentru castigarea unor premii care constau in 2 carti: Cum sa faci fata unui sef dificil - Shaun Belding si Cele 3 calitati ale unui lider de succes - Travis Bradberry


Perioada desfasurarii concursului

Concursul se desfasoara in perioada 08 decembrie 2009 - 20 ianuarie 2010. Ulterior, castigatorii vor fi anuntati pe site (in mod anonim - doar cu ID-ul de concurs primit prin email) si prin e-mail, urmand a li se comunica toate detaliile procedurii de intrare in posesie a premiului castigat. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau de a intrerupe concursul in orice moment, anuntand insa utilizatorii.


Cum se desfasoara concursul?

Utilizatorii pot participa la concurs atunci cand vor face o evaluare a job-ului curent sau al unui ex-job in sectiunea Evalueaza-ti jobul. Evaluarea efectuata trebuie sa respecte regulile Jobee. Precizam ca evaluarea se face in mod anonim, pe site nu apare numele (nu se inregistreaza) sau adresa de e-mail al participantilor la concurs. Identificarea se va face pe baza unui ID (numar) de participare trimis pe e-mail.


Premiile concursului

Premiile concursului constau in 2 carti:

Cum sa faci fata unui sef dificil - Shaun Belding

Cum ar fi sa iti petreci tot timpul la serviciu alaturi de un sef care se comporta ca un mic dictator? Sau cu un superior care, orice ai face, nu e niciodata multumit? Ce te faci daca seful tau este ignorant, nepoliticos, egoist, incompetent, razbunator, nerecunoscator sau isi asuma toate meritele tale? Cartea sugereaza diferite tipuri de comportament la locul de munca si propune strategii ce te vor ajuta sa... faci fata persoanei careia ii dai raportul in fiecare zi. Shaun Belding ofera solutii practice pentru a contracara o mare varietate de tactici pe care le aplica frecvent sefii dificili in relatiile lor cu subordonatii.

Cele 3 Calitati Ale Unui Lider De Succes - Travis Bradberry

Travis Bradberry - autorul bestsellerului Inteligenta emotionala Orice asemanare cu realitatea nu este deloc intamplatoare... Trebuie sa recunoastem, in ultimul timp comportamentul de tip pescarus este un fenomen destul de intalnit, ce planeaza amenintator deasupra locurilor de munca din ziua de azi, dar si a vietii personale a celor mai multi dintre noi. Povestea pescarusului Charlie ne provoaca sa ne examinam si sa ne controlam tendintele de a ne napusti si de a lansa sfaturi nefolositoare asupra celor pe care ii conducem, atunci cand ceea ce ar trebui sa facem pentru a le imbunatati performantele este ceva cu totul diferit. Ne aminteste in mod clar care sunt responsabilitatile noastre ca lideri si care sunt cele trei adevaruri simple care ne garanteaza ca echipa noastra va avea rezultate mai bune. Dincolo de fabula pescarusului Charlie, Dr. Travis Bradberry scoate la lumina adevaruri simple, pe care orice persoana aflata intr-o pozitie de conducere se poate baza pentru a reusi sa-si tina sub control comportamentul distructiv si pentru a crea un mediu placut la locul de munca. Intr-o lume a competitiei, aceasta carte este o lectura obligatorie pentru orice lider. Cele 3 calitati ale unui lider de succes ne va schimba felul in care ne privim slujba si ne va ajuta sa ne imbunatatim modul in care ne indeplinim atributiile!


Drept de participare

Pentru a participa la aceast concurs trebuie sa fii cetatean roman si sa ai peste 18 de ani. Pot participa numai utilizatorii Jobee care fac evaluari incepand de pe data de 14.04.2009. Participarea la concurs se poate face prin evaluarea unui job curent sau unui ex-job respectand regulile Jobee completand datele de identificare. Pe site nu va aparea numele (nu se inregistreaza) sau adresa de e-mail al participantilor la concurs. Identificarea castigatorilor se va face pe baza unui ID (numar) de participare trimis pe e-mail.


Validarea castigatorilor

Castigatorii premiilor vor in numar de doi (fiecare castigand cate o carte) si vor fi desemnati prin tragere la sorti dupa incheierea concursului. Fiecare castigator va fi anuntat printr-un email.


In cazul in care castigatorul

- nu a evaluat conform regulilor Jobee
- are o adresa de email invalida, ilizibila sau a participat la concurs cu adresa de email a altui titular.
- nu indeplineste conditiile de participare la concurs.
- nu raspunde emailului trimis de organizatori, prin care este anuntat ca a castigat concursul;
se va proceda la selectarea unui alt castigator.


Daca te-am convins EVALUEAZA-TI JOBUL acum!