Evalueaza si Jobee te premiaza

Evalueaza si Jobee te premiaza

S-au inscris la concurs 40 utilizatori Jobee. Participa si tu: Evalueaza-ti jobul.

Cu Jobee.ro poti sa castigi in fiecare luna. Astfel toti utilizatorii Jobee care fac o evaluare pe site in perioada (01.02.2010 - 28.02.2010) intra in cursa pentru castigarea unui premiu care consta intr-un DVD: Amintiri din Epoca de Aur (partea1)


Perioada desfasurarii concursului

Concursul se desfasoara in perioada 01 februarie 2010 - 28 februarie 2010. Ulterior, castigatorul va fi anuntat pe site (in mod anonim - doar cu ID-ul de concurs primit prin email) si prin e-mail, urmand a li se comunica toate detaliile procedurii de intrare in posesie a premiului castigat. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau de a intrerupe concursul in orice moment, anuntand insa utilizatorii.


Cum se desfasoara concursul?

Utilizatorii pot participa la concurs atunci cand vor face o evaluare a job-ului curent sau al unui ex-job in sectiunea Evalueaza-ti jobul. Evaluarea efectuata trebuie sa respecte regulile Jobee. Precizam ca evaluarea se face in mod anonim, pe site nu apare numele (nu se inregistreaza) sau adresa de e-mail al participantilor la concurs. Identificarea se va face pe baza unui ID (numar) de participare trimis pe e-mail.


Premiul concursului

Amintiri din Epoca de Aur (partea1) - Tovarăşi, frumoasă e viaţa!

Un film scris de Cristian Mungiu si regizat de Ioana Uricaru, Hanno Hoefer, Razvan Marculescu, Contantin Popescu si Cristian Mungiu Amintiri din Epoca de Aur ecranizeaza cele mai cunoscute legende urbane din Romania anilor 80 recuperind umorul care i-a ajutat pe romani sa supravietuiasca perioadei.


Drept de participare

Pentru a participa la aceast concurs trebuie sa fii cetatean roman si sa ai peste 18 de ani. Pot participa numai utilizatorii Jobee care fac evaluari incepand de pe data de 01.02.2010. Participarea la concurs se poate face prin evaluarea unui job curent sau unui ex-job respectand regulile Jobee completand datele de identificare. Pe site nu va aparea numele (nu se inregistreaza) sau adresa de e-mail al participantilor la concurs. Identificarea castigatorilor se va face pe baza unui ID (numar) de participare trimis pe e-mail.


Validarea castigatorului

Castigatorul premiului va fi desemnat prin tragere la sorti dupa incheierea concursului. Castigatorul va fi anuntat printr-un email.


In cazul in care castigatorul

- nu a evaluat conform regulilor Jobee
- are o adresa de email invalida, ilizibila sau a participat la concurs cu adresa de email a altui titular.
- nu indeplineste conditiile de participare la concurs.
- nu raspunde emailului trimis de organizatori, prin care este anuntat ca a castigat concursul;
se va proceda la selectarea unui alt castigator.


Daca te-am convins EVALUEAZA-TI JOBUL acum!