Evalueaza si Jobee te premiaza

Evalueaza si Jobee te premiaza

S-au inscris la concurs 24 utilizatori Jobee. Participa si tu: Evalueaza-ti jobul.

Evalueaza-ti jobul si Jobee te premiaza. Astfel toti utilizatorii Jobee care fac o evaluare pe site in perioada (16.10.2010 - 15.11.2010) intra in cursa pentru castigarea unui premiu care consta intr-un Carte: OAMENII SUNT IDIOTI, IAR EU POT DEMONSTRA ASTA! Cele 10 moduri în care te autosabotezi


Perioada desfasurarii concursului

Concursul se desfasoara in perioada 16 octombrie 2010 - 15 noiembrie 2010. Ulterior, castigatorul va fi anuntat pe site (in mod anonim - doar cu ID-ul de concurs primit prin email) si prin e-mail, urmand a li se comunica toate detaliile procedurii de intrare in posesie a premiului castigat. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau de a intrerupe concursul in orice moment, anuntand insa utilizatorii.


Cum se desfasoara concursul?

Utilizatorii pot participa la concurs atunci cand vor face o evaluare a job-ului curent sau al unui ex-job in sectiunea Evalueaza-ti jobul. Evaluarea efectuata trebuie sa respecte regulile Jobee. Precizam ca evaluarea se face in mod anonim, pe site nu apare numele (nu se inregistreaza) sau adresa de e-mail al participantilor la concurs. Identificarea se va face pe baza unui ID (numar) de participare trimis pe e-mail.


Premiul concursului

OAMENII SUNT IDIOTI, IAR EU POT DEMONSTRA ASTA! Cele 10 moduri în care te autosabotezi

Autor a numeroase bestselleruri, numit Maestrul dezvoltarii personale, Larry Winget ne sfatuieste cum sa procedam in privinta lucrurilor neinspirate pe care le facem si prin care ne sabotam singuri succesul.
Cum ai de gand sa reusesti in viata? Inca nu ai un plan? Este timpul sa nu mai vorbesti atat despre lucrurile pe care ti le doresti, despre lucrurile pe care ai fi vrut sa le ai, ci spune cam ce ai facut sau ce vei face ca sa le ai. Nu mai pierde timpul cautand scuze si explicatii. Aceasta carte te va ajuta sa te debarasezi de obiceiurile proaste care te indeparteaza de telurile tale. Gandeste-te ce-ti doresti cu adevarat, uita de ceea ce spui ca vrei si apuca-te sa-ti faci un plan pentru a reusi.

Discutam mult despre ceea ce vrem in viata.
Totusi, ce vor oamenii cu adevarat? Vor exact ceea ce au! Nu crezi? Este simplu: ai rezultatul actiunilor tale. Nicidecum al spuselor, si cu atat mai putin al dorintelor personale. Deci, ai fix ce ai vrut sa ai. Ca doar nu vrei una, dar faci alta... Hmmm, sau chiar asa procedezi? Atunci Larry are dreptate, oamenii sunt idioti.

Vreau sa am mai multi bani, dar continui aceeasi munca din care nu castig cat imi doresc.
Vreau sa fiu fericit, dar continui o relatie in care nu ma simt bine sau pe care nu ma ostenesc sa o imbunatatesc.
Vreau sa am copii responsabili, bine educati, dar nu petrec zilnic mai mult de 10 minute stand de vorba cu ei.
Vreau sa slabesc, dar continui sa mananc mult sau lucruri care ingrasa.
Vreau sa fiu sanatos si sa traiesc mult, dar continui sa fumez la greu.

Vreau, vreau si iar vreau

In general, adevarul doare! Totusi, daca te-ai saturat sa-ti tot cauti scuze pentru faptul ca nu te descurci in viata asa de bine cum ai putea s-o faci, daca esti pregatit sa afli verde-n fata cum stau lucrurile in realitate, unde gresesti si cum poti rezolva asta, Oamenii sunt idioti este cartea de care ai nevoie.

 

Drept de participare

Pentru a participa la aceast concurs trebuie sa fii cetatean roman si sa ai peste 18 de ani. Pot participa numai utilizatorii Jobee care fac evaluari incepand de pe data de 16.10.2010. Participarea la concurs se poate face prin evaluarea unui job curent sau unui ex-job respectand regulile Jobee completand datele de identificare. Pe site nu va aparea numele (nu se inregistreaza) sau adresa de e-mail al participantilor la concurs. Identificarea castigatorilor se va face pe baza unui ID (numar) de participare trimis pe e-mail.


Validarea castigatorului

Castigatorul premiului va fi desemnat prin tragere la sorti dupa incheierea concursului. Castigatorul va fi anuntat printr-un email.


In cazul in care castigatorul

- nu a evaluat conform regulilor Jobee
- are o adresa de email invalida, ilizibila sau a participat la concurs cu adresa de email a altui titular.
- nu indeplineste conditiile de participare la concurs.
- nu raspunde emailului trimis de organizatori, prin care este anuntat ca a castigat concursul;
se va proceda la selectarea unui alt castigator.


Daca te-am convins EVALUEAZA-TI JOBUL acum!