Ce este Jobee?


Ce este Jobee?

Mediu online bine structurat, comunitate bazată pe încredere şi respect reciproc, Jobee furnizează, în timp real, o analiză pertinentă de joburi pentru ca tu să iei cele mai bune decizii.

Accesarea şi postarea pe siteul Jobee nu impune nicio pretenţie de natură financiară. Singura ta contribuţie atunci când intri în comunitatea Jobee este obiectivitatea răspunsurilor tale!

^ top    

Jobee este anonim

Poţi posta pe siteul Jobee fără a trebui să te înscrii cu numele tău real. Comunitatea noastră nu reprezintă o arhivă de date personale şi comentarii subiective, ci o sinteză de aprecieri obiective.

Anonimatul răspunsurilor tale îţi conferă puterea de a fi sincer. Nu confunda această putere cu libertatea de a posta, sub scutul anonimatului, aprecieri subiective, răutăcioase. Fii util cu adevărat!

^ top    

Jobee este foarte serios

Regula de aur sub care a fost construit acest site este seriozitatea. Jobee îşi ia angajamentul să reflecte, în cel mai realist mod, părerile tale. Păstrându-şi verticalitatea, Jobee devine un instrument util şi de neînlocuit atât pentru angajat cât şi pentru angajator.

Echipa ce administrează siteul Jobee nu admite abateri de la acest principiu al seriozităţii. Demonstrează-ne şi tu că înţelegi termenul de respect reciproc.

^ top    

Ce nu este Jobee

Nu confunda siteul Jobee cu o arhivă de bârfe despre servici!

Jobee nu este interesat de problemele personale pe care le întâmpini la servici. Nu posta comentarii acuzatoare directe asupra sefilor sau colegilor tăi. Astfel de aprecieri nu fac obiectul acestui site. Limitează-te la răspunsuri clare, la obiect şi care pot într-adevăr ajuta în luarea unei decizii.

Nu-ţi vărsa nervii pe Jobee. Nu faci decât să induci în eroare!

^ top    

Cum îl folosesc pe Jobee

Jobee a fost creat pentru a-ţi da posibilitatea de a-ţi evalua jobul în funcţie de criterii cu adevărat importante. Fă o apreciere corectă a parametrilor prevăzuţi în chestionar, oferind ,astfel, celor intersaţi, o imagine de ansamblu a locului tău de muncă. Încearcă să judeci limpede, şi punctează toate aspectele prevăzute în evaluare. Nu încerca să trişezi! Comunitatea Jobee îţi va fi recunoscătoare!

Dacă ai în minte un job şi vrei să afli amănunte, intră în secţiunea Caută evaluare. Gândeşte-te, încă o dată, că aşa cum tu ai nevoie de răspunsuri sincere, şi cei din jurul tău aşteaptă acelaşi lucru!

^ top    

Pe cine ajută Jobee

Jobee este unul dintre puţinele siteuri din România care îi pune, faţă în faţă, pe angajaţi şi angajatori. Instrument util de evaluare, Jobee furnizează informaţii esenţiale ambelor părţi ale taberei. Jobee joacă, cu succes, rolul de manager de resurse umane. În funcţie de evaluările furnizate, anagajaţii se pot orienta în căutarea jobului mult dorit, iar angajatorii pot conştientiza problemele ce tind să apară în interiorul unei organizaţii, fie ea cât de mici.

Jobee este aici pentru a intermedia dialogul dintre cele două părţi, dialog atât de necesar în evoluţia ambilor.

^ top    

Invită-ţi prietenii!

Jobee a fost creat pentru a ajuta un număr cât mai mare de angajaţi şi angajatori.

Nu te limita la a completa chestionarul şi la a căuta o anume evaluare! Dă-ţi întâlnire cu prietenii pe Jobee şi explică-le şi lor utilitatea şi seriozitatea siteului. Îndeamnă-i să facă evaluări corecte, amintindu-le de principiul de bază al lui Jobee: respectul reciproc.

Într-un mediu dinamic, în care lucrurile se grăbesc să se întâmple, Jobee îşi face timp să poarte un dialog util despre cerinţe şi rezultate, despre aşteptări şi performanţe. Asigură-te că acest schimb de informaţii ajută cât mai multă lume.

^ top