Ghid de utilizare - Jobee

 • Cum fac evaluarea firmei?
 • De la pagina de start din bannerul mare dă click pe butonul "Evaluează-ţi jobul" aflat pe mijlocul paginii sau în bara de meniu.

 • Chestionarul
 • Completează informaţiile privind firma la care lucrezi. Evaluează fiecare criteriu pe o scară de la 1 la 5 ( 1= nesatisfăcător, 5= excelent ) asigurându-te că ai citit cu atenţie Termeni şi Condiţii şi Regulile de bază.

  Completează-ţi evaluarea cu un comentariu pentru a oferi cititorilor o imagine mai clară asupra firmei. Dacă este prima ta vizită, completează-ţi profilul. Imediat vei primi un email cu o confirmare de înregistrare pe siteul Jobee. Vei primi în corpul emailului un link ce îţi va activa contul Jobee.

  Dacă ai deja cont pe Jobbe întâi accesează contul şi apoi poţi să efectuezi evaluarea dorită.

 • Cum pot căuta o evaluare?
 • De la pagina de start fă click pe butonul "Caută evaluare "din mijlocul paginii sau din bara de meniu. Alege criteriul de selecţie şi apasă Caută sau Caută o firmă după iniţială.

  Dacă litera nu este accentuată, înseamnă că nu există nici o evaluare a vreunei firme care să înceapă cu respectiva literă.

  Firmele sunt aranjate în ordine alfabetică (poţi face o alta sortare după fiecare cap de tabel). Atunci când alegi o firmă care are mai multe evalurări vei observa mai întâi o medie a evaluărilor obţinute până în momentul respectiv.

  Dacă doreşti să vezi fiecare evaluare individual, trebuie dat click pe textul introductiv al paginii sau pe numărul total de evaluări. Evaluările individuale sunt clasificate în funcţie de dată ( cele mai recente apar primele) şi ai posibilitatea de a-i contacta anonim pe cei care au făcut evaluările.

 • Cum contactez un evaluator?
 • La sfârşitul fiecărei evaluări poţi da click pe butonul "Contactează evaluator". Când eşti logat şi apeşi acest buton eşti redirecţionat către o pagină unde poţi posta întrebările pentru persoana respectivă. Dă click pe trimite mesaj şi un email va fi trimis automat către evaluator. Vei primi prin email, cât şi în Inbox, răspunsul întrebărilor tale de la Evaluator-ul contactat.

  Observaţie: Trebuie să fii logat pentru a putea contacta un evaluator.

 • Cum pot folosi funcţiile disponibile în Toolbox?
 • Salvează căutarea
  Această funcţie permite salvarea criteriilor de căutare. Folosind-o, poţi simplu da click pe căutarea salvată şi poţi afla rezultatele ce corespund criteriilor
  selectate de tine.

  Monitorizează firma
  Activând această funcţie, vei primi pe mail atenţionări de fiecare dată când firma pe care o monitorizezi primeşte o evaluare nouă.

  Semnalează o neconcordanţă
  În cazul în care găseşti o evaluare care, în opinia ta, nu respectă Termeni şi Condiţii şi Regulile de bază, ne poţi atenţiona apăsând acest buton.