Întrebări frecvente


De ce aş evalua firma la care lucrez?

Pe măsură ce numărul evaluărilor creşte, utilizatorii siteului Jobee pot înţelege mai bine situaţia reală din interiorul firmelor. Media obţinută de o firmă este cu atât mai aproape de adevăr cu cât numărul evaluărilor este mai mare.

^ top    

De ce evaluarea se face sub protecţia anonimatului?

Jobee asigură anonimatul celor care evaluează din intenţia de a le conferi libertate de exprimare. Totuşi, echipa Jobee îşi ia angajamentul de a cenzura orice formă de comunicare ce nu se supune Regulilor de bază

^ top    

Cum garantează Jobee anonimatul şi respectarea Regulilor de bază?

În timpul procesului de înregistrare pe site nu este cerut niciun nume sau adresă reală. Dacă sunt totuşi cerute nişte date e pentru a realiza, periodic, statistici. În ceea ce priveşte respectarea Regulilor de bază, echipa Jobee verifică fiecare evaluare dupa ce a fost postată pe site. Astfel acele evaluări care nu respectă regulile sunt dezactivate. Pentru a modifica evaluarea trebuie editată astfel încât să respecte regulile.

^ top    

Cine are dreptul să facă o evaluare?

Fiecare persoană care este angajată în firma căreia îi face evaluarea. Aprecierile trebuie făcute din experienţa proprie, nu din auzite.

^ top    

Ce firme pot fi evaluate?

Toate firmele care au sediul sau puncte de lucru în România.

^ top    

Cum fac o evaluare?

Urmăreşte paşii din Ghidul de utilizare prezent de site.

^ top    

Pot fi evaluările considerate un punct de plecare real? Sunt ele de încredere în luarea unei decizii?


Cu cât o firmă are mai multe evaluări, cu atât rezultatele sunt mai aproape de adevăr. Totuşi, nu trebuie omis faptul că toate evaluările sunt făcute din perspective personale diferite, mai mult sau mai puţin obiective.

^ top    

De ce trebuie să furnizez date personale?

Datele tale personale servesc doar la realizarea unor statistici. Ele nu vor fi făcute publice sau transmise unei terţe părţi.

^ top    

Pot să-mi retrag evaluările făcute?

Da, în orice moment eşti liber să retragi evaluări sau comentarii postate pe siteul Jobee.

^ top    

Cât timp va rămâne evaluarea mea online?

Dacă echipa Jobee consideră că evaluarea ta nu se supune Termenilor şi Regulilor de bază, atunci evaluarea ta va fi scoasă imediat de pe siteul Jobee. Altfel evaluarea va ramane pe site cel puţin 1 an de zile.

^ top    

Cum pot semnala o evaluarea greşită\ neadevărată?

Prin intermediul funcţiei prezente în Toolbox, Semnalează o neconcordanţă. Dacă echipa Jobee consideră că evaluarea nu se supune Termeni şi Condiţii şi Regulile de bază, atunci ea va fi scoasă imediat de pe siteul Jobee.

^ top    

Cum se calculează punctajul mediu al unei firme?

Suma totală de stele primite la toate întrebările, împărţită la numărul de întrebări. Dacă există mai multe evaluări pentru o firmă, se adună punctajele medii obţinute, iar suma se împarte la numărul de evaluări.

^ top