Widgetul Jobee

02 Octombrie 2009  |  V: 5876  |   | 


Ai un site pe aceiasi nisa (locuri de munca, joburi, firme etc) si doresti sa prezinti vizitatorilor tai ratingul unui firme (media tuturor evaluarilor pentru un job)? Nimic mai simplu alege tipul de widget dorit si adauga codul in situl tau. Mai jos sunt prezentate mai multe tipuri de widget, cum functioneaza widgetul si un widget - generator.

Ratingul oferit de Jobee.ro este o evaluare a jobului de catre angajatii firmelor. Utilizatorii care vor sa isi evalueze jobul sunt rugati sa acceseze butoul Evalueaza-ti Jobul din meniu. Widget-urile sunt informative si distractive si pot fi pentru siteuri personale, despre muzica, jocuri casino sau site-uri de webdesing. De asemenea sunt foarte usor de implementat si de utilizat. De ce sa nu incerci? Poate este exact ceea ce ii lipseste site-ului tau!

Astfel pe baza unor criterii cu adevarat importante, prezentate intr-un chestionar, angajatul isi poate evalua jobul la firma respectiva. Toate datele personale cum ar fi adresa de email, data nasterii sau sexul sunt strict confidentiale, astfel evaluarea va fi complet anonima.

Afla mai multe pe aici: Widget Jobee


Tags: rating, evaluare firma, Widget JobeeAdauga comentariu

(nu va fi public) Imagine validare