Widget-ul Jobee

Ai un site pe aceiasi nisa (locuri de munca, joburi, firme etc) si doresti sa prezinti vizitatorilor tai ratingul unui firme (media tuturor evaluarilor pentru un job)? Nimic mai simplu alege tipul de widget dorit si adauga codul in situl tau. Mai jos sunt prezentate mai multe tipuri de widget, cum functioneaza widgetul si un widget - generator.

Ratingul oferit de Jobee.ro este o evaluare a jobului de catre angajatii firmelor. Utilizatorii care vor sa isi evalueze jobul sunt rugati sa acceseze butoul Evalueaza-ti Jobul din meniu.

Astfel pe baza unor criterii cu adevarat importante, prezentate intr-un chestionar, angajatul isi poate evalua jobul la firma respectiva. Toate datele personale cum ar fi adresa de email, data nasterii sau sexul sunt strict confidentiale, astfel evaluarea va fi complet anonima.

Jobee widget (200px X 100px) - compact


Jobee widget (250px X 90px) - compact wide


Jobee widget (250px X 160px) - big / firme de top

Jobee widget (125px X 125px) - banner

^ top    

Cum functioneaza Widgetul Jobee

Ceea ce trebuie sa faci este sa introduci codul, prezentat mai sus/jos, pentru widgetul dorit in site-ul tau. Pentru a copia acest cod e suficient a face click in textarea de mai jos, apoi tasta stanga de la mouse, apoi "Copy", apoi "Paste" in fisierul in care se doreste a fi utilizat.

Widgetul Jobee e foarte simplu de configurat nu trebuie decat sa completezi cu numele (sau o parte din el) firmei si cu orasul (nu judetul) unde activeaza respectiva firma. La click pe widget se va deschide pagina cu media evaluarilor pentru firma respectiva.

Exemplu: <script src="http://www.jobee.ro/widget/w2.php?nume_firma=selgros&oras=mures" type="text/javascript" language="javascript"></script>

 

Daca firma nu are evaluari pe Jobee, widgetul Jobee va afisa textul "Evalueaza-ti jobul pe Jobee.ro. Anonim. Corect. Serios." Un exemplu este prezentat mai jos.

Exemplu: <script src="http://www.jobee.ro/widget/w2.php?nume_firma=numele firmei&oras=numele orasului" type="text/javascript" language="javascript"></script>

^ top    

Jobee widget - generator

- denumirea completa a firmei sau doar o parte din ea.
- denumirea orasului nu a judetului.
- alege dimensiunea widgetului.

^ top